Book en stand - sidste udkald

Publiceret 26-01-2024
Fotokreditering: Hans Ravn

Book en stand – sidste udkald – deadline 9. februar:

Vil du have en stand på Naturmødet, så er det ved at være sidste udkald for tilmelding. Deadline er fredag den 9. februar og du tilmelder din stand her

Og husk: Du kan også have en aktivitet på vores udendørsscene, Explore. Læs mere om Explore på vores hjemmeside

Skoleprogram – kom og vær med:

Fra torsdag den 1. februar kan aktører på Naturmødet tilmelde en aktivitet til NATURMØDETS SKOLEPROGRAM, der afholdes fredag den 24. maj. 

Har I en sjov og lærerig aktivitet på 30 til 50 minutter, som I kan tilbyde 4. og 5. klasseeleverne, og som giver eleverne indsigt i jeres organisation og interesseområde?  Så er Skoleprogrammet et godt sted at være med. Information om skoleprogrammet og tilmelding til dette udsendes til alle tilmeldte kontaktpersoner for stande den 1. februar. Er I ikke på denne liste, men ønsker mere information, så skriv en mail til Christine Lund Jakobsen: clj@hjoerring.dk 

Bliv frivillig – deadline for tilmelding er 1. marts:

Har du eller medlemmer af din organisation, forening eller virksomhed overvejet at stille op som frivillig under Naturmødet og blive en del af Naturmødets fællesskab? Så har I chancen nu! Meld jer til som frivillige, få fuld forplejning under din vagt og en masse sjove oplevelser sammen med bedstevennen eller kollegaen.

Læs mere om opgaverne og mulighederne her, og tilmeld dig via formularen på vores hjemmeside

Danmarks Bedste Naturformidler 2024:

Ved du, hvem der bør have titlen som Danmarks Bedste Naturformidler 2024? Så kan du indstille din kandidat på Naturmødets hjemmeside. 
Deadline for indstillinger af nominerede er onsdag den 20. marts.

”På naturens vegne” – podcast om naturens dilemmaer:

Naturmødets podcast giver dig indsigt i de sidste nye hotte emner om natur. Og forbereder dig på at kunne debattere med på Naturmødet 23.-25. maj i de aktuelle naturdagsordener og brandvarme emner. Lyt med her.