Om Naturmødet

Naturmødet er et årligt nationalt folkemøde om og i naturen, hvor Hirtshals gennem tre dage omdannes til epicenter for dansk naturdebat og naturoplevelser.

På grund af coronaen er det nu to år siden, at Naturmødet foldede sig ud i fuldt format. Derfor er vi ved at sprænges af glæde og stolthed over, at kunne invitere jer til et brag af et folkemøde om og i naturen, når Naturmødet den 19. - 21. maj 2022 er tilbage i absolut topform.

Store forventninger til Naturmødet 2022

Der er brug for Naturmødet som aldrig før. For aldrig har vi brugt naturen så meget som i den seneste Coronatid, og aldrig har det været vigtigere med en bred platform, hvor alle - uanset natursyn - kan være med til at sætte fokus på aktuelle problemstillinger relateret til den danske biodiversitet og naturforvaltning. Det er også grunden til, at Naturmødet lige nu oplever større interesse end nogensinde før fra partiledere, miljøordførere, organisationer, medier, fonde og befolkningen. Dette giver os store forventninger til “Naturmødet 2022 - det vigtigste møde for verden”. Vi glæder os til et folkemøde, der summer af liv med 30.000 besøgende, over 500 aktiviteter og 80 spændende stande. 

En bred platform for alle

Naturmødet er – ligesom naturen – for alle, og sammen sætter vi dagsordenen for naturdebatten i Danmark. Over 3 dage udveksler vi holdninger, viden og naturglæde. En bred platform og mangfoldig hvor vi taler, lytter, debatterer og oplever. Og efter mødet er vi blevet lidt klogere - både på naturen, hinanden og os selv.

Naturmødet er vind i håret, fuglekiggere og natursyn i konflikt. Det er debat, aktiviteter og folkemøde, hvor økologer, konventionelle, nysgerrige, naturvejledere, børn, politikere, videnskabsfolk, vinterbadere og mountainbikere mødes om og i naturen.

Debat om naturen

Gennem et hav af debatter, nature talks, live streams, præsentationer, oplevelser og naturture bliver dit syn på naturen udfordret. Hvad skal vi med den? Skal den reddes eller bruges? Bevares eller udvikles? Bliv inspireret, når fagfolk, politikere og entusiaster støder sammen om naturen. 

Oplevelser i naturen

Rollespillere, kitesurfere og lystfiskere. Mountainbikere, børnehaver og naturister. Deres legeplads er den samme – nemlig naturen, og under Naturmødet 2022 bliver der også mulighed for at være med i et utal af særprægede og fantastiske oplevelser under åben himmel. Så glæd dig.