Stand i The Village

The Village er det naturlige centrum for Naturmødet. Her lejer en lang række organisationer, foreninger og virksomheder stande, hvor man selv kan lave naturformidling, udstillinger, arrangere debatter og/eller foredrag.

Deltager du i Naturmødet med en stand, bliver du aktør i The Village, og får mulighed for at komme i dialog med andre organisationer, politikere eller de 30.000 publikummer, der gæster The Village i løbet af Naturmødet.

Læs mere om hvordan du tilmelder dig:

Sådan tilmelder du dig

Tilmeld din stadeplads på:

naturmodet.snapp.dk/login

I tilmeldingsprocessen af en stand bliver du bedt om at angive dit behov for leje af areal, telt og inventar.

Download og læs vores Trin-for-trin guide, hvis du har brug for hjælp til tilmeldingen

Lav begivenheder på din stand

Som aktør i The Village har du også mulighed for at afholde begivenheder på din stand. Det kan fx være en debat, en workshop eller et foredrag. Kun fantasien sætter grænser! Vi stiller ikke krav til indholdet, men vi ser gerne, at du forholder dig til temaet for Naturmødet 2024 ”Bro eller barriere?”. Samtidig skal dit indhold overholde Naturmødets formål og vision

Vær opmærksom på, at deadline for at tilmelding af begivenheder på standene i The Village er d. 3. maj 2024.

Salg af produkter fra din stand

Det er tilladt at sælge produkter fra din stand. Dog er det et krav, at dit salg lever op til Naturmødets formål og vision. Årsagen til dette er, at vi ønsker at holde naturdebat og naturformidling i fokus. Derfor vil man ved oprettelse af ens stand blive bedt om at beskrive, hvorfor ens salg er relevant ift. Naturmødets formål og vision.

Mulighed for overnatning på standen

Hvis du har behov for øget opsyn med værdigenstande, er det tilladt at overnatte op til 2 personer på stranden, hvis teltet er certificeret.

Hvis du vil benytte denne mulighed, skal du af sikkerhedsmæssige hensyn kontakte Naturmødet og oplyse antal overnattende, samt hvilke nætter der er tale om.

OBS: Det er et lovkrav, at der opsættes røgalarmer i de telte hvor der overnattes. Dette er dit ansvar.

Beror din stand udelukket på salg af mad og drikke, kræver det en særlig tilladelse.

Kontakt Rasmus Kolind Bang på rkb@hjoerring.dk eller på tlf. 29378937

Klik på linket herunder for at se en oversigt over de deltagende stande. Listen opdateres løbende.

Naturmødets stande i 2024