Presse

Naturmødet står til rådighed for pressen hele året rundt, og under Naturmødedagene byder vi pressefolk velkommen i et særskilt presserum med adgang til internet, nyhedsmedier og en let forplejning.

Presse-, logo og fotos

Her kan du downloade presse-, logo- og andet billedmateriale fra Naturmødet. 

Akkreditering til Naturmødet

Journalister og fotografer med redaktionelle opgaver i forbindelse med Naturmødet kan søge akkreditering. Akkreditering giver adgang til vores presserum, hvor der er adgang til hurtig internetforbindelse, ro til at arbejde og en kop varm kaffe.

Søg om presseakkreditering

Skriv dit navn og efternavn

Skriv hvilke medie du repræsenterer

Skriv din Email-adresse

Indtast dit telefonnummer

Ja tak, jeg ønsker at tilmelde mig rundvisning torsdag den 23. maj kl. 16.00, hvor Naturmødets chef viser pressen rundt. Turen slutter på Thunderdome, hvor keynote speaker Frans Schepers (Co-founder & Executive Director of Rewilding Europe) går på kl. 17.00.

Med eksempelvis NGO'er, politiske organisationer, samarbejdspartnere og aktører, der deltager på Naturmødet.

Felter med (*) SKAL udfyldes, for at du kan indsende formularen. Tak!

Naturmødet er naturens eget folkemøde

Naturmødet finder sted i Hirtshals over tre dage i maj måned. Her mødes alle vi som elsker naturen, bruger den, interesserer os for den, ved noget om den, bestemmer over den, lever eller spiser af den. Eller som bare er nysgerrige og vil vide mere om den. 

Over 3 dage udveksler vi holdninger, viden og naturglæde. Vi taler, lytter, debatterer og oplever. Og når vi tager hjem, er vi blevet lidt klogere - både på naturen, hinanden og os selv.

Naturmødet er også:
30.000 besøgende.
500+ debatter, samtaler og aktiviteter.
Over 80 stande.

Presseansvarlig Daniel Rask
Daniel Rask Christensen
Presseansvarlig

Følg os på de sociale medier