Naturmødet 365

Naturmødets eget folkemøde hele året

I 2024 skruer vi op for ambitionerne med at holde gang i naturdebatten året rundt. Det er Naturmødets målsætning at være et dagsordenssættende fællesskab, hvor alle bidrager til at sætte naturen på den nationale politiske dagsorden. Og til at sætte dagsordenen for naturdebatten i Danmark.

Med Naturmødet 365 udvider vi åbningstid og målgruppe til at gælde hele året og for alle, der er interesserede i natur. Naturmødet 365 er den formidlingsplatform, der skal skabe nærværende naturdebat og naturformidling året rundt og i alle hjørner af landet.

Udover en digital indsats året rundt etablerer Naturmødet også pop-up-events og projekter flere gange om året, hvor vi kan dykke ned i en aktuel problemstilling og komme hele vejen rundt sammen med udvalgte samarbejdspartnere og meningsdannere på naturområdet.

Naturmødet 365 består af:

Naturmødet 365 består af Naturmødets nuværende platforme og kanaler som podcastserien På naturens vegne, Facebook-siden, Instagram, LinkedIn og X, vores hjemmeside, vores YouTubekanal og vores nyhedsbreve.

Studentersymposium for landets universiteter

I 2024 “popper” Naturmødet bl.a. op til et studentersymposium for studerende fra landets universiteter. Naturmødet er arrangør sammen med Biodiversitetssymposiet og universiteterne.

En spændende dag med oplæg og workshops. Dagen afsluttes med “Jan og monopolet”, hvor Naturmødets moderator Jan Falkentoft fra DR P1 inviterer et naturekspertpanel på scenen, som hjælper publikum med at løse deres naturdilemmaer. Naturdilemmaerne kan være alt, lige fra hvordan der bliver plads til både mennesker og insekter i ens hjem, hvis man er bange for edderkopper - til nabostridigheder om vilde haver kontra robotplæneklipperen.

Det bliver spændende at høre de gode, sjove og kreative løsninger, som panelet finder på - vi garanterer god underholdning, og forhåbentlig bliver man lidt klogere!

Naturmødets børneinddragelsesprojekt Børnenes Naturtale

Børnenes stemme lyder højt på Naturmødet. Naturmødet er ikke kun stedet, hvor eksperter og beslutningstagere samles for at diskutere natur. I år er der også plads til Børnenes Naturtale.

Som opvarmning til Naturmødet inviteres alle 4. og 5. klasser fra folke-, fri- og privatskoler i Hjørring Kommune til børneinddragelsesprojektet BØRNENES NATURTALE: et undervisningsforløb om børns håb, drømme og ønsker for naturen.

Læs mere om Børnenes Naturtale.