Aktiviteter på Explore

Under Naturmødet skal vi ikke kun TALE om naturen. Vi skal også ud i den, mærke den, opleve den og udforske den. Det er hér, at Explore-scenen kommer ind.

Explore danner rammen for alle de aktiviteter og debatter, som finder sted rundt omkring i Hirtshals og omegn. Her kan du bl.a. komme på fugleture, deltage i spændende og lærerige aktiviteter i skoven og på Husmoderstranden. Der er noget for en hver smag, og der er aktiviteter for både børn og voksne i alle aldre.

Under Naturmødet har I mulighed for gratis at arrangere en eller flere aktiviteter på platformen Explore. Explore er ikke tilknyttet en scene, men foregår udendørs i og omkring Hirtshals. Når I tilmelder en aktivitet, bliver I derfor bedt om at angive, hvor jeres aktivitet finder sted. For at gøre det nemt for deltagerne at finde aktiviteten, kan I angive placeringen i tilmeldingsmodulet. Så fremgår placeringen i app’en.

Sådan tilmelder I jer

Tilmeld jer som aktivitetsaktør på:

naturmodet.snapp.dk/login

Det er i tilmeldingsprocessen ikke nødvendigt at udfylde alle felter på én gang, da I løbende kan redigere i jeres indhold. I har mulighed for at ændre i beskrivelser, tidspunkter m.m. for jeres aktiviteter helt frem til Naturmødet er afsluttet.

Download og læs vores Trin-for-trin guide, hvis du har brug for hjælp til tilmeldingen:

Trin-for-trin guide

Vær opmærksom på, at deadline for aktiviteter på Explore er 28. april 2023.

Har I spørgsmål, så kontakt Henriette Ingstrup på henriette.ingstrup@hjoerring.dk eller tlf. 41223236

Eventkoordinatorelev Henriette Lund Nørhede Ingstrup

Henriette Lund Nørhede Ingstrup

Eventkoordinatorelev
Tlf. 71 33 32 36

henriette.ingstrup@hjoerring.dk

Ansvarlig for program på Family og Explore.

Brug for hjælp til at oprette dig som aktør?

Vores Trin-for-trin guide hjælper dig igennem forløbet: 

Hent guide