Vi er klar med scenernes program!

Publiceret 28-03-2023

I dag kan vi offentliggøre programmet for scenerne Thunderdome, Life, Learn, Roots og Family. Det har vi glædet os meget til!

Vi har 110 programpunkter til dig, så det bliver helt forrygende.

Du kan se programmet nu i vores app. Hvis ikke, du allerede har Naturmødets app, kan du downloade den.

Programmet for The Village og Explore bliver offentliggjort efter den 28.april. Her plejer at være yderligere 500 programpunkter, som du kan dykke ned i og glæde dig til.

Stor politisk deltagelse på Naturmødet:

Miljøminister Magnus Heunicke (S) åbner ballet torsdag den 11.maj 2023 kl. 14 på Thunderdome. Og ellers deltager følgende folketingspolitikere i Naturpolitisk Topmøde kl. 17 også på Thunderdome:

Socialdemokratiet: Magnus Heunicke, Miljøminister

Enhedslisten: Mai Villadsen, politisk ordfører

Alternativet: Torsten Geil, miljøordfører

Radikale Venstre: Martin Lidegaard, partileder

Liberal Alliance: Ole Birk Olesen, miljøordfører

Det konservative Folkeparti: Per Larsen, landbrugsordfører, fødevareordfører og dyrevelfærdsordfører

Dansk Folkeparti: Nick Zimmermann, Folketings- og byrådsmedlem

Socialistisk Folkeparti: Pia Olsen Dyhr, partileder

Venstre: Jacob Jensen, minister for fiskeri, fødevarer- og landbrug

Nye Borgerlige: Kim Edberg Andersen, fiskeri- og fødevareordfører


Med Naturpolitisk Topmøde skyder vi alle debatter og events i gang på Naturmødet 2023 – her skal miljømiljøminister Magnus Heunicke (S) sammen med folketingspolitikere fra højre til venstre debattere de vigtigste og mest aktuelle naturemner.

Foruden vi har to ministre med i Naturpolitisk Topmøde, deltager trafikminister Thomas Danielsen (V) i forskellige debatter rundt omkring på Naturmødet.


Oplev over 80 stande på Naturmødet:

Det er gået strygende med tilmeldingen af stande på årets Naturmødet. Vi har nu over 80 tilmeldte stande i The Village, der alle får spændende programpunkter, indhold, snakke og aktiviteter at byde på. Det er mange forskellige NGO´ere, foreninger, politiske partier, styrelser og virksomheder, der står bag og spændvidden er stor. Det er vi rigtig glade for og ser frem til at møde alle til maj.

Og husk: Du kan stadig nå at få en aktivitet med på vores udendørsscene, EXPLORE. Deadline her er 28.april: https://naturmoedet.dk/deltag-som-aktoer/aktiviteter-paa-explore


Danmarks Bedste Naturformidler:

400 personer har været inde og indstille deres kandidat til årets Naturformidlerpris. Det er meget flot!

Fra den 24. april til den 2. maj kan du stemme på de udvalgte nominerede til prisen for at være Danmarks Bedste Naturformidler. Du kan følge med på Naturmødets Facebook-side og her på hjemmesiden: https://naturmoedet.dk/om-naturmoedet/danmarks-bedste-naturformidler


”På naturens vegne” – naturens egen podcast:

Mangler du noget at lytte til på cyklen, i bilen eller i køkkenet? Så har vi et bud til dig med Naturmødets helt egen podcast ”På naturens vegne”. Lyt med her eller i din foretrukne podcast-app: https://naturmoedet.dk/om-naturmoedet/podcast