Sidste nyt til dig fra Naturmødet

Publiceret 03-02-2023

Det her skal du opleve til maj:

Nu får du chancen for at høre én af Danmarks klogeste eksperter på naturområdet, når forperson for Biodiversitetsrådet, Signe Normand, er med til at åbne Naturmødet 2023 torsdag den 11. maj klokken 14.00 på Thunderdome. Signe Normand, der er professor i bioinformatik og biodiversitet og som giver sparring til Folketinget på naturemner, er med til at sætte rammerne for Naturmødet 2023.

Torsdag den 11. maj kl. 15.00 glæder vi os til at byde antropolog Cecilie Rubow velkommen på Thunderdome. Cecilie Rubow har skrevet bogen ’Indendørsmenneskets natur’, hvor hun undersøger hvad det betyder for vores forståelse af naturen og vores håndtering af verdens økologiske kriser, at vi lever det meste af vores liv indendøre. Cecilie er fulgt i fodsporene på fuglefolk, miljøforkæmpere, klimaaktivister og strandmennesker og det er der kommet nogle utroligt spændende resultater ud af. Måske ligger der her nogle bud på, hvordan man bygger bro og overkommer barrierer i debatten om naturen.

Naturmødet kan også præsentere et andet af Biodiversitetsrådets medlemmer, nemlig Jens-Christian Svenning, der er professor i økologi og leder af Center for Biodiversity Dynamics in a Changing World (BIOCHANGE) ved Institut for Biologi ved Aarhus Universitet. Med den underfundige titel ”Elefanten i rummet” kan man møde Jens-Christian Svenning på Learn fredag den 12. maj kl. 16.00-16.45.

Hele Naturmødets program bliver offentliggjort i uge 13.

”På naturens vegne” – naturens egen podcast:

Naturmødet er netop gået i luften med sin helt egen podcast. Så nu kan du lytte til naturen, når du er på farten med Naturmødets podcast enten her eller i din foretrukne podcast-app:
https://naturmoedet.dk/om-naturmoedet/podcast

Skoleprogram – kom og vær med:

Aktører på Naturmødet kan nu tilmelde en aktivitet til NATURMØDETS SKOLEPROGRAM fredag den 12. maj.

Har I en sjov og lærerig aktivitet på 30 til 50 minutter, som I kan tilbyde 4. og 5. klasseeleverne, og som giver eleverne indsigt i jeres organisation og interesseområde?
Så s
kriv en mail til Christine Lund Jakobsen: clj@hjoerring.dk, hvis du gerne vil have nærmere info om tilmelding tilsendt.  

Stande – deadline for tilmelding er 10.februar:

Vil du have en stand på Naturmødet, så er det ved at være sidste udkald for tilmelding. Deadline er fredag den 10. februar og du tilmelder din stand her: https://naturmoedet.dk/deltag-som-aktoer/stand-i-the-village

Og husk: Du kan også have en aktivitet på vores udendørsscene, Explore: https://naturmoedet.dk/deltag-som-aktoer/aktiviteter-paa-explore

Frivillige – deadline for tilmelding er 1. marts:

Har du eller medlemmer af din organisation, forening eller virksomhed overvejet at stille op som frivillig under Naturmødet og blive en del af Naturmødets fællesskab? Så har I chancen nu! Meld jer til som frivillige og få fuld forplejning under din vagt og gratis overnatning på Naturmødets camp.

Læs mere om opgaverne og mulighederne her, og tilmeld dig via formularen.