I dag åbner vi for tilmeldinger til Naturmødet 2024

Publiceret 05-10-2023
Fotokreditering: Hans Ravn

Naturmødet har manifesteret sig som et af Danmarks største folkemøder og stedet, hvor 30.000 beslutningstagere, professionelle og borgere mødes i Hirtshals for at snakke løsninger fremfor at høre på fine skåltaler. Her deler vi skarpe debatter, sjove aktiviteter og spændende ny viden med hinanden.

Naturens eget folkemøde giver dig som aktør mulighed for at udvide og pleje dit netværk, skabe øget kendskab til din organisation og udbrede dine budskaber til beslutningstagerne og befolkningen.

Deltag på Naturmødet 

Naturmødets debatprogram er i stor udstrækning skabt af de mange organisationer og andre aktører fra hele landet, som året rundt brænder for naturen, og som derfor er de bedste til at bidrage med aktuelle og kvalificerede debatter og oplæg.

Som aktør kan du deltage i Naturmødet på flere måder. Du kan: 

  • Byde ind med forslag til programmet på en eller flere af Naturmødets scener (deadline 10/11)
  • Booke en stand i The Village (deadline 9/2-24), hvor du f.eks. selv kan
    • Vise naturformidling i alverdens formater
    • Arrangere debatter og/eller foredrag 
  • Tilmelde en eller flere aktiviteter til Explore, som er Naturmødets outdoor aktivitetsområde (deadline 3/5-24)
  • Deltage som frivillig (deadline 1/3-24)

Se her, hvordan du deltager som aktør: https://naturmoedet.dk/deltag-som-aktoer/saadan-deltager-du-som-aktoer

Eller som frivillig: https://naturmoedet.dk/frivillig-paa-naturmoedet/saadan-tilmelder-du-dig

Som debatarrangør skal du tænke din debat ind i temaet for Naturmødet 2024. Hvis du som debatarrangør mangler ideer til, hvordan din debat kan passes ind i årets tema, kan du finde inspiration på vores hjemmeside og i afsnittet herunder.

Årets tema: Bro eller barriere?

Bro eller barriere? Siden 2022 har det været Naturmødets tema. Og når vi for tredje gang understreger temaet – så er det fordi, vi stadig ikke er nået i mål. 

På Naturmødet vil vi hellere snakke løsninger end høre på fine skåltaler. For selvom der er bred enighed om, at vi skal passe på naturen. Så betyder det ikke, at vi er enige om vejen dertil. 

Naturmødet er en demokratisk platform, der bygger bro mellem økologer, konventionelle, nysgerrige, naturvejledere, børn, politikere, videnskabsfolk, vinterbadere og mountainbikere. Naturmødet er – som naturen – for alle.

Temaet ”Bro eller Barriere?” er ikke kun et spørgsmål om at nå til enighed. Det er et spørgsmål om at turde at hoppe ned i kløften og sammen konfrontere uenighederne og forskellene, så vi effektivt kan handle. 

Det kræver kompromiser og nytænkning fra alle interessenter, hvis der skal bygges en langtidsholdbar bro med naturen til gavn for kommende generationer. 

Vi glæder os til at se dig til Naturmødet den 23.-25. maj 2024.

Mange naturhilsner,
Leif Lund Jakobsen, chef for Naturmødet

 

Her er deadlines for Naturmødet 2024
Her kan du få det samlede overblik over deadlines frem mod Naturmødet 2024 den 23.-25. maj: https://naturmoedet.dk/vigtige-deadlines

Så har vi lige en bøn til dig: Skynd dig at skrive de deadlines op – enten bag øret eller i din kalender. For vi kommer til at være mere strikse på dem, og at de skal overholdes. Det gør vi af hensyn til både din planlægning, og af hensyn til vores egen. Fordi der er mange aftaler på kryds og tværs i Naturmødet, der skal kunne spille sammen og som skal ligge fast for at vi alle kan få et godt Naturmødet 😊

”På naturens vegne” – naturens egen podcast:
Hvis du mangler lidt gode ideer til programpunkter, debatter, indhold på standene med videre… så kan vi anbefale at lytte til vores podcast ”På naturens vegne”. Her kan du nemlig finde inspiration til aktuelle emner om natur.

Lyt med her eller i din foretrukne podcast-app: https://naturmoedet.dk/naturmoedets-podcast