Statsministeren åbner Naturmødet 2024

Publiceret 17-05-2024

Igen i år bliver det ingen ringere end landets statsminister, der skyder Naturmødet i gang torsdag den 23. maj kl. 14.00 i Thunderdome.

Vi gør det igen! Vi skyder Naturmødet i gang med en festlig åbning i rammerne i Thunderdome, som i år har fået nyt telt og ny scenografi. Det skal kunne mærkes, at vi er samlet for gennem tre dage at kunne vælge i et program med mere end 600 debatter, samtalere og aktiviteter, der alle har det formål, at gøre en forskel for naturen.

Under åbningseventet møder du Naturmødets chef, Leif Lund Jakobsen, borgmester Søren Smalbro, som er formand for Naturmødet. Og Statsminister Mette Frederiksen, som holder åbningstalen. Efter åbningen vil statsministeren besøge forskellige stande på Naturmødet.

Kl. 15.00 er det miljøminister Magnus Heunicke, der åbner ungdomsscenen Roots sammen værterne Tobias Sandfeld og Lene Bech Sanderhoff. Miljøministeren er tilstede under hele Naturmødet og deltager i mange forskellige debatter og aktiviteter.

Årets program kommer vidt omkring. Naturmødets fem scener sikrer, at der er noget for enhver smag, og der er aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Vi skal tale om biodiversitetslov, dykke ned i havet, blive klogere på naturens rolle for vores mentale sundhed, deltage i vulvaquizzen, kåre Danmarks bedste naturformidler, rode med lort og døde dyr og meget meget mere.

Christiansborg møder talstærkt op

Vi er også glade for igen i år at kunne præsentere en bred politisk deltagelse i årets naturpolitiske topmøde. Paneldeltagerne er: Morten Messerschmidt (DF), Pia Olsen Dyhr (SF), Pelle Dragsted (EL), Martin Lidegaard (RV), Torsten Gejl (AL), Mona Juul (K), Alex Vanopslagh (LA), miljøminister Magnus Heunicke (S), forsvarsminister Troels Lund Poulsen (V) og udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M).

Naturpolitisk topmøde finder sted fredag den 24. maj fra kl.17.00-18.30 på Naturmødets store scene, Thunderdome.

Download Naturmødets app for at få det bedste overblik over de mere end 600 debatter, oplæg og samtaler.

 

Foto: Hans Ravn