God sommer fra Naturmødet!

Publiceret 27-06-2023

Naturmødet takker for et forrygende 2023 til jer alle. Sommerferien står for døren, så her kommer et lille tilbageblik, inden vi går helt i feriestemning.

Naturmødet 2023 slog alle forventninger som det bredeste og mest velbesøgte møde til dato. Udover den høje kvalitet i de mange debatter og den flotte politiske opbakning, var de mere end 80 stande med til at højne gæsternes oplevelse på Naturmødet.

I år havde de unge for alvor taget Naturmødet til sig - både som aktører på Naturmødets scener og stande og som publikum. Et eksempel herpå var vinderen af prisen som Danmarks Bedste Naturformidler 2023 - den 22-årige NaturTikTokker Emil Poulsen. Emil har over 64.000 følgere på sin TikTok-kanal, hvor han tager alle mulige naturemner op. Hvis du er interesseret i at følge ham og vide mere, kan du finde ham ved at søge hans profil ”emilpoulsen” ud på TikTok.

I år havde det flotte vejr også været med til at trække publikumstallet i vejret. Naturmødet anslår, at op mod 35.000 mennesker besøgte Naturmødet i løbet af de tre dage. Oplevelsen er, at gæsterne kom fra alle egne af landet og brugte længere tid på deres besøg i år.

- Naturmødet er kommet for at blive. Det har vokset sig fast i Hirtshals og det er vi glade for, siger formand Søren Smalbro.

Naturmødet 2024 finder sted 23.-25. maj i Hirtshals. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

”På naturens vegne” – naturens egen podcast:

Regner det i sommerhuset hele ferien? Eller har opvasken vokset sig for stor i køkkenet, fordi alle teenagerne er hjemme hele sommeren? Så kan vi anbefale at lytte til vores podcast ”På naturens vegne”, mens regnen siler ned eller opvasken skal tages:

Lyt med her eller i din foretrukne podcast-app: https://naturmoedet.dk/om-naturmoedet/podcast

Ellers er der blot tilbage at ønske rigtig god sommer her fra Naturmødet!
Vi høres ved til august 😊