Her er deadlines for Naturmødet 2024

Publiceret 28-08-2023

Vi har allerede fået de første henvendelser fra interesserede aktører om, HVORNÅR er det nu I åbner for tilmelding? Og hvornår er det nu med skoleprogram, stande, programpunkter, frivillige og så videre?

Det har vi en plan for nu. Så klik ind her og se alle deadlines frem mod Naturmødet 2024 den 23.-25. maj: https://naturmoedet.dk/vigtige-deadlines

Så har vi lige en bøn til dig: Skynd dig at skrive de deadlines op – enten bag øret eller i din kalender. For vi kommer til at være mere strikse på dem, og at de skal overholdes. Det gør vi af hensyn til både din planlægning, og af hensyn til vores egen. Fordi der er mange aftaler på kryds og tværs i Naturmødet, der skal kunne spille sammen og som skal ligge fast for at vi alle kan få et godt Naturmødet.

Invitation til dialogmøde om at deltage på Naturmødet

Det er Naturmødets mange aktører, der leverer meget af indholdet og aktiviteterne under Naturmødet. Derfor giver vi aktørerne flere forskellige muligheder for at deltage. Er du repræsentant for en organisation, virksomhed, uddannelses- eller forskningsinstitution, eller er du slet og ret bare interesseret i naturen, kan du også være med til at gøre Naturmødet fagligt og festligt.

Som optakt til Naturmødet 2024 og ikke mindst jeres mulighed for indsendelse af forslag til debatter, tilmelding af stand og tilmelding af aktiviteter, tilbyder Naturmødets chef hermed et online dialogmøde. Her får du en status på arbejdet med Naturmødet 2024, hører om perspektiverne i årets tema og om processen for deltagelse som aktør i Naturmødet 2024. Sidst men ikke mindst håber vi på input og spørgsmål fra jer, så vi i fællesskab kan skabe den allerbedste udgave af Naturmødet.

Som aktør på naturens eget folkemøde får du mulighed for at

  • udvide og pleje dit netværk
  • skabe øget kendskab til din organisation
  • udbrede budskaber til beslutningstagere, kolleger og befolkningen

Send en mail til leif.jakobsen@hjoerring.dk, hvis du vil have et dialogmøde. Så får I lavet en aftale. Læs mere om hvordan du kan deltage som aktør på https://naturmoedet.dk/

”På naturens vegne” – naturens egen podcast:

Hvis du mangler lidt gode ideer til programpunkter, debatter, indhold på standene med videre… så kan vi anbefale at lytte til vores podcast ”På naturens vegne”. Her kan du nemlig finde inspiration til aktuelle emner om natur.

Lyt med her eller i din foretrukne podcast-app: https://naturmoedet.dk/naturmoedets-podcast