Nye moderatorer til Naturmødet 2023

Publiceret 07-11-2022

Goddag og farvel - Til Naturmødet 2023 skifter vi lidt ud i vores dygtige korps af moderatorer.

Årets nye moderatorer

På Thunderdome siger vi goddag til Tine Gøtzche. Tine var i et lille årti vært på TV AVISEN. Hun har også bestyret bl.a. DR2 Udland, Profilen, Temalørdag og P1Debat, og været vært på både valgdebatter, statsministerdueller og store politiske begivenheder i ind- og udland.
Derfor er Tine det perfekte match på Thunderdome, som er scenen hvor man kan opleve de store debatter på tværs af interesseorganisationer og politiske partier.

Også på Life byder vi velkommen til en “ny” moderator. Her er der dog tale om en gammel kending på Naturmødet, nemlig Vicky Knudsen, som flytter fra Roots til Life. Her skal Vicky fyre op for loungestemningen og den gode samtale om aktuelle og spændende naturemner.

Tine og Vicky overtager moderatoropgaven fra henholdsvis Mette Walsted Vestergaard og Anders Lund Madsen, som vi ved samme lejlighed gerne vil takke for mange gode år som moderatorer på Thunderdome og Life.

På Roots får Tobias Sandfeld til gengæld makkerskab af et nyt navn i moderatorrollen, nemlig Lene Bech Sanderhoff.
Lene har blandt andet forsket i hasselmus for Naturama og arbejder pt. med undervisning i naturen, primært for udskolingen og gymnasieelever.
I hendes øvrige virke som selvstændig naturformidler spænder opgaverne fra foredrag og guidede ture til medvirken i forskellige tv-programmer om naturen, fx ’Hu hej vilde dyr’ og ’Giv os naturen tilbage, sæson 2’, og fokus er altid på den gode naturhistorie.  

På Learn er Jan Falkentoft fra P1 Morgen som vanligt ved roret på scenen med de spændende faglige og videnskabelige oplæg om stort og småt i naturens verden.
Har du en god idé til en spændende debat eller et fagligt oplæg til Naturmødet 2023? Så send det til os senest 14. november.