Programmet tager form

Publiceret 15-12-2022

Her har vi lidt dugfriske nyheder til dig fra Naturmødet

Naturmødets programgruppe har nu haft workshop med udvælgelsesgruppen, og programmet for 2023 er ved at tage form. Alle får besked her i uge 50 om, hvorvidt deres indsendte forslag til programmet kommer med eller ej. Kommer ens forslag med, skal man til workshop med moderatorerne i København den 25.januar. Det sender programgruppen nærmere besked om.

Tilmeld en stand – og nu med mulighed for salg af produkter:

I sidste måned vedtog Naturmødets bestyrelse, at der må foretages salg i The Village. Det betyder, at din forening, organisation eller virksomhed kan sælge produkter fra jeres stand. Præmissen for dette er, at produktet relaterer til Naturmødets formål og vision.

Vi er spændte på hvad der findes af lærerige, engagerende og inspirerende produkter, som kan bidrage til at forandre og forstærke danskernes forhold til og udnyttelse af naturen.

Vær lige obs på, at hvis du overvejer udelukkende at sælge mad og drikke fra standen, kræver det en særlig godkendelse.

Og husk: Du kan også have en aktivitet på vores udendørsscene, Explore

Bliv frivillig på Naturmødet – vi garanterer gode grin og vind i håret:

Har du eller medlemmer af din organisation, forening eller virksomhed overvejet at stille op som frivillig under Naturmødet og blive en del af Naturmødets fællesskab? Så har I chancen nu! Meld jer til som frivillige og få kost og logi under Naturmødet.

Og så vil vi i Naturmødet ellers ønske dig en rigtig glædelig jul og et dejligt nytår!
Vi ses i det nye år 😊