Bliv "bagklog på Naturmødet 2021" med Vildspor fra Radio4

Publiceret 12-06-2021

Lyttede du med, da Rasmus Ejrnæs og Morten DD i sidste lørdags episode af Vildspor på Radio4 kiggede tilbage på Naturmødet 2021 og vendte specielt de politiske debatter om natur?

Billede af Rasmus Ejrnæs

Hvis ikke, så kan du via nedenstående podcast – sammen med Vildspor – botanisere i de naturpolitiske debatter og evaluere, om den danske folkestemning er blevet mere klar til vild natur end i 2020 og 2019? Til det formål har Rasmus kurateret en buket af lydklip fra statsministerens åbningstale og de naturpolitiske debatter.

Med sig i studiet har han chefkratlusker Morten D. D. Hansen fra Naturhistorisk Museum i Århus, og sammen tager de temperaturen på politikernes naturpolitiske forståelse og visioner. Endelig har Vildspor modtaget en lydcollage fra Vestjyllands Højskole, som i år afholdt naturmødefestival med debatter og musik. Undervejs kommer vi rundt om naturmål, naturbeskyttelse, hegn og store vilde dyr og om nødvendigheden af førstehåndserfaringer med vild natur, før man kan have en meningsfuld samtale om det.