Naturmødet 2021 bliver både online og live

Publiceret 19-11-2020

Det vigtigste først: Naturmødet 2021 bliver til noget – uanset hvordan verden ser ud til den tid.

Vi har valgt at tage det bedste fra det fysiske og det bedste fra det online Naturmøde og lade de to ting smelte sammen i en hybrid-event.  

Så du kan godt begynde at glæde dig til det årlige nationale folkemøde om og i naturen. På en corona-tilpasset og sundhedsmæssigt forsvarlig måde præsenterer vi tre dage med dagsordenssættende naturdebatter og naturoplevelser. Både virtuelt og når vi i trygge rammer mødes fysisk i Hirtshals. 

Ny dato

For at tilgodese online-delen rykker vi Naturmødet 2021 til den 28.-30. maj. Det vil give flere mulighed for at følge med digitalt lørdag og søndag. Så sæt kryds i kalenderen allerede nu! 

Online og fysisk møde

Naturmødet 2021 bygger videre på de gode erfaringer fra Naturmødet Online 2020, hvor mere end 60.000 kiggede forbi i løbet af de tre dage. Dog kan man næste år både deltage hjemme fra skærmen i livedebatter, og/eller møde op som publikum i Green Room, som er den nye fysiske scene i Hirtshals, hvorfra vi også streamer webinarer. Desværre er det ikke muligt at invitere til gode naboskaber med stande i The VillageTil gengæld tilbyder vi to forskellige muligheder for at deltage i søndagens åbne program. 

Uden dig – intet Naturmøde  

Fredag og lørdag

Debatterne kører i to spor. Et spor hvor vi livestreamer debatter på vores Facebookside med debattører, som deltager fra hjemmekontoret. Og et spor hvor vi samler ca. 100 gæster i Green Room til debatter, som også kan opleves virtuelt ved at tilmelde sig webinarer. 

Søndag 

Søndag kan du deltage i det åbne program med en aktivitet til vores online program. Her inviterer vi dig og din forening/organisation til at deltage med en aktivitet. Indholdet og hvor det finder sted i landet, bestemmer du helt selv, og dit arrangement kommer til at foregå på din egen digitale platform. Hvis du allerede har en Facebook, blog, YouTube, Snapchat eller noget fjerde kørende, er det helt oplagt at bruge. Du kan også invitere til møde i fx. Teams eller Zoom. Det er helt op til dig, Vi sørger for at linke videre fra vores hjemmeside. 

Vi vil også gerne, at der er liv, aktiviteter og oplevelser i naturen omkring Hirtshals. Så vi ikke kun taler om naturen. Vi skal også ud i den, mærke den, opleve den og udforske den. Derfor inviterer vi alle aktører til at planlægge aktiviteter og debatter, som finder sted i Hirtshals og omegn.  

Der er LUKKET for tilmeldinger til 2021 

Vi ses … 

Planlægningen af Naturmødet 2021 er i fuld gang, og vi glæder os til sammen med jer endnu engang at sætte naturen på den nationale dagsorden! 

Vi ses til Naturmødet i 2021 – enten bag skærmen eller i Hirtshals.