Høj femmer: Naturmødets program set med børneøjne

Publiceret 29-04-2019

Programmet for dette års udgave af Naturmødet er for nyligt blevet offentliggjort. Igen i år er der noget for enhver smag. Vi har fundet sommerfuglenet og forstørrelsesglas frem og set programmet an i børnehøjde. Her fem af de mange sjove aktiviteter for de mindste gæster på Naturmødet 2019.

Ramasjang redder havets dyr

Fredag 10:30-11:00, Family
Lørdag 09:30-10:15, Thunderdome

Motor Mille er på mission. Hun vil redde havets dyr fra plastik. Det kan du være med til. Fredag og lørdag formiddag kan du synge og danse med Mille, mens du lærer, hvordan du kan hjælpe, når Ramasjang redder verden.

 

Nordsøens Sommersjøw

Fredag 10:00-10:30, Family
Lørdag 14:00-14:30, Family

Lasse og havtasken Louis Vitång kommer fra Nordsøens Oceanarium. Her har de lært, hvordan livet i havet hænger sammen. Det er de klar til at forklare dig på Naturmødet. Glæd dig til en fængende fortælling om fødekæden under vandet, og hvordan de forskellige led holder det hele kørende.

 

Naturtrylleshow med Gustav Urth

Fredag 12:00-13:00, The Village
Lørdag 13:30-14:00, Family

Hvad er en Naturtryllekunstner? Det er sådan en som Gustav Urth. Han blander viden, humor, fascination og trylleri i et magisk show, hvor han fortæller skøre naturhistorier ved hjælp af trylleri. Det har han gjort, siden han var 14 år, og med mere end 100 optrædener i tryllebagagen er han nu klar til Naturmødet.     

 

Kreativt Naturværksted

Alle dage, Family

Skallerup Seaside Resort åbner op for det kreaive naturværksted alle dage på naturmødet. Her kan du eksempelvis lave dit eget karseophæng i træ, som du kan tage med hjem. Så kan du nemlig invitere naturen helt ind i stuen.

 

Danmarks nye fællesskab for børn lanceres: NaturFan

Lørdag 11:00-11:30, Family

Sebastian Klein løfter sløret for verdens sejeste fanklub. NaturFan er et nyt fællesskab for børn, som er fan af naturen og alt det, som man kan lave derude. Som medlem af fanklubben får du seje udfordringer til dig og din familie og ny viden om naturen. Alt det kan du få en smagsprøve på lørdag på Naturmødet.

Husk, at der er mange flere fede aktiviteter for børn på programmet. Find det på naturmødet.dk