Naturmødet springer i vandet

Publiceret 16-05-2018

På Naturmødet 2018 er der øget fokus på det maritime, både omkring forskning, og fisk.

I år har vi ikke bare stande til lands – men også til vands! Hele tre stande – DTU Aqua med forskningsskibet Havfisken, Aurora fra Aarhus Universitet og kutteren Johannes Hejlesen – lægger til kaj ved årets Naturmøde og tilbyder henholdsvis rundvisninger og sejlture. Kig samtidig forbi DTU’s telt ved siden af Havfisken, og se hvilke fisk der bliver taget op med skibene og hvis du tør, kan du også få lov til at røre ved fiskene.

Flere spændende stande

På sydvest kajen finder du mange spændende stand. Her finder du bl.a. Plastic Change som sætter plastik på dagsordenen, når de diskuterer plastikforurening og hvilken indflydelse det har på verdenen og naturen. 

Hos DSL skal der dates, når der bliver sat fokus på om vi taler samme sprog i naturdebatten. Kom og mød andre der er friske på at diskutere emner som professionel naturforvaltning. 

På samme stand finder du også JA som stiller spørgsmålet “Er det overhovedet nødvendigt at bekæmpe invasive arter?”. 

Har du set en havfrue?

På stand 12 finder du BIBIANA Danmark. Her kan du dykke ind i havfruernes forunderlige verden, så kom ind og bliv klogere på de enestående væsner. 

Ta’ en smutvej

Når du er færdig med at opleve de mange spændende stande der ligger på havnen kan du tage en smutvej op til Kystvejen. Tag trappen og og se hvor mange dyr du kan spotte på vejen. 

Med så mange spændende ting er der vist rigtig god grund til at lægge vejen forbi Sydvestkajen og smage lidt på livet til søs.