Naturmøde året rundt

Publiceret 05-12-2018

Er et folkemøde isoleret til bestemte datoer på året? Eller kan det have en rolle i debatten året rundt? Jeg tror på, at vores platform kan bruges til meningsudveksling og formidling på alle årets dage.

Fidusen med et folkemøde er jo at tilbyde neutral grund, hvor debatører fra forskellige holdnings-lejre mødes og gokker hovederne sammen. Det behøver ikke stoppe, fordi teltene pilles ned og lysene slukkes. 

Debat foregår i siloer

Naturdebatten i Danmark er heldigvis livlig og alsidig. Og den foregår på masser af forskellige platforme; facebook, avisklummer og personlige blogs. Men jeg ser en tendens til, at debatten også ofte isolerer sig i siloer, hvor man diskuterer med mennesker man kan spejler sig i. Landmænd diskuterer med landmænd. Videnskabsfolk med videnskabsfolk og naturnørder med naturnørder. Det er bl.a. de siloer, som Naturmødet bryder ned, når vi alle sammen mødes i Hirtshals

Vil I være med?

Vi drømmer om, at Naturmødet kan blive neutral grund for naturdebatten alle årets dage. Derfor arbejder vi lige nu på at udvikle vores digitale tilstedeværelse. Det betyder, at vi kommer til at række ud – og stille vores platforme til rådighed for både naturdebat – og formidling. Vi håber, at I vil være med.