Scenebeskrivelser

På Naturmødet kan du opleve spændende debatter og aktiviteter, som foregår på seks forskellige scener. Herunder kan du læse mere om scenerne.

Thunderdome

Thunderdome – Er scenen for debat af den klassiske karakter. Her brydes holdninger og meninger, og her må publikum meget gerne inddrages, fx ved at lægge op til afstemninger. På Thunderdomen kan der være flere ”hold” af deltager i samme debat.

Life

På Life scenen inviterer Anders Lund Madsen indenfor til hyggelig samtale og dialog i sofahjørnet.

Learn

Learn er scenen for faglig formidling. Scenen er bygget op som et klasseværelse eller en skolestue, hvor det ukendte, svært tilgængelige eller overraskende foldes ud.

The Village

The Village er et naturligt centrum for Naturmødet. Her stiller en række organisationer og foreninger stande op og afholder forskellige aktiviteter og fremvisninger.

Explore

Under Naturmødet skal vi ikke kun tale om naturen. Vi skal også ud i den, mærke den, opleve den og udforske den. Det handler nemlig også om at vise mangfoldigheden - hvordan og til hvad naturen kan anvendes.

Family

Tag hele familien under armen og besøg Naturmødets familieområde, hvor lokale naturformidlingsattraktioner og kulturinstitutioner arrangerer forskellige aktiviteter.

Workshop

Workshop er ny scene som giver deltagere mulighed for at arrangere workshops.

Roots

Roots er det sted på Naturmødet, hvor de unge mødes, debatter, laver koncerter, hænger ud og skaber grobunden for hvordan de kommende generationer vil forholde sig til naturen.

Ansvarlig redaktør: Daniel Rask

Kort over Hjørring