Vil du være aktør? – Så kan du måske stadig nå det

Vil I være med på Naturmødet 2019, så er der stadig et par muligheder.

Ligesom de sidste par år er det alle vores mange aktører, der leverer indholdet – både på scenerne i The Village og på Explore. Herunder kan du se, hvordan du stadig kan nå at blive aktør:

Debatarrangør på Thunderdome, Life eller Learn

I løbet af de sidste par måneder har vi indsamlet idéer til debatter, samtaler, foredrag og workshops, som skal afholdes på Naturmødets scener – Thunderdome, Life og Learn.

Der var deadline for forslag den 6. januar 2019, så nu vurderer Naturmødets programgruppe, i samarbejde med moderatorerne, de indkomne forslag og udvælger herefter de skarpeste ideer.

Læs mere om de 3 scener her.

Tilmeld en stand i The Village

The Village er et naturligt centrum for Naturmødet. Her kan deltagere gå på opdagelse hos de spændende stande, der er stillet op af en række organisationer og foreninger. I år har ca. 80 forskellige organisationer tilmeldt sig med en stand og mange spændende begivenheder.

Deadline for tilmelding af stande var 7. februar 2019. Så skal du eller din organisation have en stand på Naturmødet 2019, så kontakt vores sekretariat for at høre, om der er HELT udsolgt i The Village. Aktørerne kan læse mere om priser, minimumåbningstider, grundpakker mm. i Aktørhåndbogen 2019.

Arranger en aktivitet på Explore

Explore danner rammen for alle de aktiviteter og debatter, som finder sted rundt omkring i Hirtshals og omegn. Sidste år kunne man opleve mere end 90 aktiviteter.

Har du en spændende, sjov eller lærerig aktivitet eller debat, som du vil dele med os andre, så kan du tilmelde den – helt gratis.

Har du allerede et login fra sidste år kan du genbruge dette og logge ind her – ellers kan du oprette dig som ny bruger her.

Bemærk – Aktiviteter og stande, der meldes ind EFTER den 8. april vil desværre IKKE kunne komme med i Naturmødets APP eller program.

Brugbare links:

Aktørhåndbogen 2019

Aktør – login

Scenebeskrivelser