Forebyg corona

Svar og spørgsmål om COVID-19



Naturmødet 2021 afvikles på en corona-tilpasset og sundhedsmæssigt forsvarlig måde. Du kan trygt og sikkert møde op som publikum i Green Room med din forudbestilte billet, hvis du ønsker det. Vi overholder sundhedsmyndighedernes restriktioner og anbefalinger.

Her på siden har vi samlet COVID-19-relaterede spørgsmål og svar, som du skal være opmærksom på, hvis du er publikum i Green Room. Hvis vi hjælper hinanden, bliver dit besøg i Green Room en sikker og tryg oplevelse. Sammen passer vi på hinanden!

Både online og live
Fredag den 28. maj slår vi atter dørene op til Naturmødet - i år både online og live. Vi glæder os! Naturmødet 2021 bliver en hybrid mellem et digitalt Naturmøde på vores Facebookside og et mindre fysisk Naturmøde i Green Room-teltet i Hirtshals.

COVID-19-relateret FAQ
Hvis du er blandt dem, der har bestilt billet til en eller flere debatter i Green Room, så er der en række ting, du skal være opmærksom på i forhold til COVID-19.

Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og er klar til at tage imod dig på en velovervejet og ansvarlig måde. Her har vi samlet de mest relevante COVID-19 spørgsmål og svar. Vi håber, FAQ’en kan være med til at skabe tillid og give dig kendskab til vores praktiske håndtering af de aktuelle restriktioner og anbefalinger.

 FAQ

 1. Hvor mange scener/telte er der i år?
  På grund af COVID-19 er der i år kun opstillet ét telt til debat. Vi kalder det Green Room, og det er placeret, der hvor Roots-scenen plejer at være på Kystvejen 23, Parkeringspladsen.
 2. Hvor mange publikummer kan der være i Green Room?
  På grund af de gældende restriktioner begrænses publikumstallet til 50 siddende gæster pr. debat. Der holdes en afstand på 1 m pr. stol. Gæsterne skal fortrinsvist være siddende. Personale o.l. tæller ikke med i de 50 personer.
 3. Hvor mange debatter er der i Green Room?
  Der er 8 debatter i Green Room fordelt på fredag og lørdag.
 4. Skal jeg bestille billet til debatterne i Green Room i forvejen?
  Ja, man kan kun få adgang til Green Room-teltet med en forudbestilt billet. Billetten er personlig og må ikke gives videre til andre, bl.a. fordi vi bruger kontaktinfo på billetten til evt. smitteopsporing, hvis det skulle blive aktuelt.
 5. Hvad koster en billet?
  Debatbilletterne er gratis.
 6. Skal jeg medbringe Coronapas?
  Ja, der er kun adgang til Green Room med gyldigt Coronapas. Dit Coronapas er gyldigt:
  • hvis du er testet negativ med en PCR-test eller en lyntest (antigen-test) inden for de seneste 72 timer eller
  • hvis du har gennemført hele dit vaccinationsforløb og er færdigvaccineret. Du er færdigvaccineret 14 dage efter din 2. vaccinedosis. Eller
  • hvis du har dokumentation for overstået sygdom med COVID-19. Du kan bruge testsvaret fra din positive test som dokumentation. Din positive PCR-test vil være gyldig som dokumentation 14 dage efter den positive test og 8 måneder frem, da du i denne periode betragtes som immun..

  Du finder yderligere oplysning om Coronapas i dette link

 7. Skal jeg bære mundbind?
  Ja, du skal bære mundbind, mens du står i kø for at få tjekket Coronapas, og indtil du er kommet ind i Green Room og har sat dig ned. Når du sidder ned, kan du tage dit mundbind af.
 8. Skal jeg holde afstand til folk?
  Ja, hold 2 meters afstand når muligt og altid mindst 1 meter. Undgå håndtryk, kindkys og kram - det må vi gemme til Naturmødet 2022 🙂 Host i ærmet. Desuden opfordres alle til at følge sundhedsmyndighedernes generelle råd og anbefalinger. Se ophæng i Green Room.
 9. Gør I ekstra rent i Green Room?
  Ja, mellem hver debat lukkes alle publikummer ud, så stolene og kontaktflader kan blive rengjort, og lokalet kan blive luftet ud, inden næste debat går i gang.
 10. Hvad gør jeg hvis jeg har symptomer?
  Hvis du får symptomer på COVID-19, skal du ikke møde op til Naturmødet. Giv venligst Naturmødet besked om, at du ikke skal bruge din billet. Giv den ikke videre til andre, bl.a. fordi vi bruger kontaktinfo på billetten til evt. smitteopsporing, hvis det skulle blive aktuelt. Bliv testet og følg sundhedsmyndighedernes retningslinjer.
 11. Kan man blive testet i Hirtshals?
  Ja, du kan få en hurtigtest hver dag kl. 10-17. Testcentret ligger på Niels Juuls Vej 6, Hirtshals.
 12. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg efter at have deltaget i Naturmødet finder ud af, at jeg er smittet positiv?
  Hvis du efter at have deltaget i Naturmødet opdager, at du er smittet positiv, skal du først og fremmest følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer og procedurer. Desuden skal du kontakte Naturmødet, så vi har mulighed for at kontakte de andre gæster og igangsætte en smitteopsporing.

Takker!