Sådan deltager du som aktør

Image

Naturmødet giver aktører flere muligheder for at deltage.


Du kan:

   1. Arrangere og facilitere indhold på scenerne Thunderdome, Life, Learn, Roots, Family, NaTour og Inter Nordic. Frem til 1. december har vi åbnet for indmeldelse af forslag til debatter til Naturmødet 2021. Du indmelder en debat hér. Brænder du inde med en debat, er du altid velkommen til at kontakte Naturmødet, for at høre, om din debat kan passe ind et sted.
   2. Leje en stadeplads i The Village med telt og afvikling af egne begivenheder. Du kan læse mere om størrelser, priser, leje af inventar, bestilling af strøm, placering af standene osv. osv. i aktørhåndbogen.
   3. Arrangere aktiviteter på platformen Explore, som ikke er tilknyttet en scene, men foregår udendørs i og omkring Hirtshals. Ifm. at du opretter dig som aktør og opretter din aktivitet på Explorer, angiver du selv placeringen af din aktivitet i tilmeldingsmodulet, således at aktiviteten kommer til at fremgår i Naturmødets app - samme med standene og debatterne.
   4. Muligvis låne vores nye mobile scene - NaTour, til at formidle dit budskab. Læs mere om NaTour hér.

Når du har kigget i aktørhåndbogen, og har besluttet dig for at blive aktør på Naturmødet, så anbefaler vi dig at læse Aktørernes trin-for-trin-guide, inden du opretter dig som aktør under Aktør-login.