Image

Sådan deltager du som aktør

Naturmødet giver aktører flere muligheder for at deltage.


Både online og fysisk møde 
Naturmødet 2021 bygger videre på de gode erfaringer fra Naturmødet Online 2020, hvor mere end 60.000 kiggede forbi i løbet af de tre dage. Dog kan man i 2021 både deltage hjemme fra skærmen i livedebatter og/eller møde op som publikum i Green Room, der er den nye fysiske scene i Hirtshals, hvorfra vi også streamer webinarer. Desværre er det i 2021 ikke muligt at invitere til gode naboskaber med stande i The Village, som plejer at være det levende omdrejningspunkt for Naturmødet i HirtshalsTil gengæld tilbyder vi to forskellige muligheder for at deltage i søndagens åbne program. 

Du kan altså:

  1. Fredag og lørdag - deltage i det digitale spor, hvor vi livestreamer debatter på vores Facebookside med debattører, som deltager fra hjemmekontoret.
  2. Fredag og lørdag - være med, når vi samler ca. 100 gæster i Green Room i Hirtshals til debatter, der også kan opleves som virtuelle webinarer. 
  3. Søndag - deltage i det åbne program med en aktivitet til vores online program. Her inviterer vi dig og din forening/organisation til at deltage med indhold. Hvor det finder sted i landet, bestemmer du helt selv, og dit arrangement kommer til at foregå på din egen digitale platform. Hvis du allerede har en Facebook, blog, YouTube, Snapchat eller noget fjerde kørende, er det helt oplagt at bruge. Du kan også invitere til møde i fx. Teams eller Zoom. Det er helt op til dig, Vi sørger for at linke videre fra vores hjemmeside. 

Vil du bidrage med et arrangement til om søndagen, så læs mere hér