Image

HEST ELLER TAXA? - SHELTER ELLER HOTEL?


Er du og din organisation interesseret i at deltage på Naturmødet? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 9894 2220 eller info@visithirtshals.dk, hvis du vil have en hånd med logistikken. Vi kender både lufthavnen, chauffører og hoteller. Derfor vil vi også rigtig gerne hjælpe dig med at planlægge transport, overnatning osv. Du behøver altså ikke sove under åben himmel, bare fordi du gerne vil være med til at sætte naturen på dagsordenen.

Kom godt frem

Uanset om du lander i lufthavnen, står af på en togstation eller kommer direkte fra dit sommerhus kan vi hjælpe. Du skal bare tage fat i os, så får vi fragtet dig frem. Det gælder selvfølgelig også, når du skal fra Naturmødet igen.

Og nu hvor I alligevel er her

Hvorfor holder I så ikke jeres årsmøde, bestyrelsesmøde eller et helt 3. møde i vores skønne omgivelser? Ligegyldigt om det skal være ude eller inde, formelt eller afslappet, siger I bare til. Så finder vi faciliteterne. Ring på 25 53 63 42 eller send en mail til has@visithirtshals.dk, hvor du fortæller om dine ønsker. Så lægger vi en plan for dig.