Sådan tilmelder du dig

Frivillige naturtalenter - tit tit!

Har du lyst til at bruge dine unikke evner til at skabe større fokus på naturen og biodiversiteten i Danmark, og brænder dit hjerte for det gode, sande og skønne? Eller er du blot interesseret i frivillig eventplanlægning og udførelse? Og vil gerne have lidt guf på CV´et?

Hvis det er tilfældet, er det dig vi leder efter til Naturmødet den 11.-13. maj (hvis du er over 15 år)

Naturmødet 2023 nærmer sig nemlig med hastige skridt, og vi kan altid bruge flere frivillige til at løfte nogle af de mange forskellige opgaver, der gør, at Naturmødet har 30.000 besøgende fordelt over de 3 dage i maj måned. I disse dage er der et utal af debatter, koncerter og aktiviteter, som danner rammerne for skabelsen af den nuværende og fremtidige naturudvikling og dagsorden i Danmark, hvilket DU kan være med til at sætte dit personlige præg på. 

De opgaver, du kan varetage som frivillig på Naturmødet, er blandt andre vigtige tjanser som sceneansvarlig, parkeringsvært, rengøring, sikkerhed og logistik, og generelle serviceopgaver. Uanset hvilke opgaver, du varetager, vil du aldrig skulle løse dem alene, og du vil altid have mindst én medfrivillig at støtte dig til.

- og er du i tvivl, så se i denne video, hvad du måske ellers går glip af

Du vælger selv, om du deltager alle dage torsdag-fredag-lørdag eller bare en enkelt dag. Du får naturligvis fuld forplejning under din vagt. Du har mulighed for at overnatte i eget telt og sovepose på vores camp sammen med andre af Naturmødets frivillige. Og så slutter vi vores fælles indsats af lørdag aften med fællesspisning og social hygge.

Deadline for tilmelding var den 1. marts 2023, så tilmeldingen er lukket. Er du interesseret i at være frivillig i 2024, så ring eller skriv endelig til Bolette på 41 93 71 53 og bfh@hjoerring.dk

Billede af Bolette Falbe-Hansen

Bolette Falbe-Hansen

Proces- og udviklingskonsulent
Tlf. 41 93 71 53

bfh@hjoerring.dk

Fundraiser, frivilligkoordinator og kommunikationsansvarlig.