Sådan tilmelder du dig

Foto: Hans Ravn

Frivillige naturtalenter - tit tit!

Har du lyst til at bruge dine unikke evner til at skabe større fokus på naturen og biodiversiteten i Danmark, og brænder dit hjerte for det gode, sande og skønne? Eller er du blot interesseret i frivillig eventplanlægning og udførelse? Og vil gerne have lidt guf på CV´et?

Hvis det er tilfældet, er det dig vi leder efter til Naturmødet den 23.-25. maj (hvis du er over 15 år)

Naturmødet 2024 nærmer sig nemlig med hastige skridt, og vi kan altid bruge flere frivillige til at løfte nogle af de mange forskellige opgaver, der gør, at Naturmødet har 30.000 besøgende fordelt over de 3 dage i maj måned. I disse dage er der et utal af debatter, koncerter og aktiviteter, som danner rammerne for skabelsen af den nuværende og fremtidige naturudvikling og dagsorden i Danmark, hvilket DU kan være med til at sætte dit personlige præg på. 

De opgaver, du kan varetage som frivillig på Naturmødet, er blandt andre vigtige tjanser som sceneansvarlig, parkeringsvært, rengøring, sikkerhed og logistik, og generelle serviceopgaver. Uanset hvilke opgaver, du varetager, vil du aldrig skulle løse dem alene, og du vil altid have mindst én medfrivillig at støtte dig til.

- og er du i tvivl, så se i denne video, hvad du måske ellers går glip af

Du vælger selv, om du deltager alle dage torsdag-fredag-lørdag eller bare en enkelt dag. Du får naturligvis fuld forplejning under din vagt. Og så slutter vi vores fælles indsats af lørdag aften med fællesspisning og social hygge.

Er du interesseret i at være frivillig i 2024, så ring eller skriv til Bolette på 41 93 71 53 og bfh@hjoerring.dk. Vi åbner for tilmelding d. 5. oktober 2023.

Billede af Bolette Falbe-Hansen

Bolette Falbe-Hansen

Proces- og udviklingskonsulent
Tlf. 41 93 71 53

bfh@hjoerring.dk

Fundraiser, frivilligkoordinator og kommunikationsansvarlig.

Vidste du at...

1.
...Naturmødet – naturens eget folkemøde – bliver holdt i Hirtshals? Blandt andet fordi byen ligger nærmest midt ude i den vilde natur på kanten af det store Vesterhav, de åbne vidder og plantagen.

2.
...Naturmødet blev afholdt første gang i 2016? Så vi nærmer os et 10 års jubilæum…

3.
...omkring 30.000 mennesker (over tre dage) besøgte og var en del af Naturmødet 2023? Så der var godt gang i alle debatterne, aktiviteterne og alle oplevelserne om natur.