Nu kører Naturmødets gratis unge-karavane

– til Naturmødet naturligvis

Er du ung? Har du lyst til at være med på Naturmødet? Og har du brug for et lift? Så har du mulighed for at køre gratis med én af vores 3 busser til Naturmødet i maj. Her kan du også overnatte fra torsdag til lørdag.

Naturmødet og ungdomsøen er gået sammen om at udvikle naturmødets ungdomsscene: ROOTS – powered by Ungdomsøen. I den forbindelse introducerer vi nu Naturmødets unge-karavane. Den skal give unge mulighed for at komme afsted til Naturmødet. Det eneste, det koster, er engagement og en oprigtig lyst til at tage del i debatter og aktiviteter på Naturmødet.

Alt det praktiske

Tilbudet gælder for dig som er mellem 15 og 30 år. I første omgang har vi 3 busser, der hver i sær kører fra København, Aarhus og Aalborg til Naturmødet i Hirtshals torsdag d. 23 maj. I hver bus er der plads til 50 gæster. Desuden kan du også overnatte gratis fra torsdag til lørdag i Roots Camp på Naturmødet, hvis du medbringer dit eget telt.

Hvis du er intereseret i at komme med en af busserne skal du sende en mail til roots@naturmoedet.dk – i mailen skal du skrive:

-Dit navn

-Om du repræsenterer en organisation (navn) eller er selvorganiseret:

-Antal pladser du/i godt kunne tænke jer:

-Hvorfra du gerne vil med (by):

-En kort beskrivelse af hvorfor netop du/I skal have plads i bussen:

Du modtager svar på, om du har fået plads i bussen senest 15. maj. Vi tilstræber at imødekomme så mange henvendelser som muligt, så karavanen bliver lige så mangfoldig som naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.