Moderatorer på Naturmødet

Under Naturmødet fyldes en stor del af havnen og centrum med forskellige scener, hvor naturen debatteres og forklares.

Scenerne har forskellige størrelser og hvert sit koncept, samt hver sin moderator. Her kan du læse mere om moderatorerne og se hvilke scener de hører til.

Tine Gøtzsche

Foto af Tine Gøtzsche

Tine var i et lille årti vært på TV AVISEN. Hun har også bestyret bl.a. DR2 Udland, Profilen, Temalørdag og P1Debat, og været vært på både valgdebatter, statsministerdueller og store politiske begivenheder i ind- og udland.
Derfor er Tine det perfekte match på Thunderdome, som er scenen hvor man kan opleve de store debatter på tværs af interesseorganisationer og politiske partier.

Vicky Knudsen

Foto af Vicky Knudsen

På Lifescenen finder vi en gammel kending på Naturmødet. Nemlig Vicky Knudsen, som flytter fra Roots til Life. Her skal Vicky fyre op for loungestemningen og den gode samtale om aktuelle og spændende naturemner.

Tobias Sandfeld

Biolog Tobias Sandfeld er efterhånden en gammel kending på Naturmødets ungescene. Med sin store viden og positive udstråling passer Tobias perfekt på ROOTS, hvor vi diskuterer natur, griner natur, snakker natur, danser natur, synger natur og sammen udforsker hvad naturen betyder for os.

Lene Bech Sanderhoff

Foto af Lene Beck Sanderhoff

På Roots får Tobias Sandfeld værtsmakkerskab af Lene Bech Sanderhoff.
Lene har blandt andet forsket i hasselmus for Naturama og arbejder pt. med undervisning i naturen, primært for udskolingen og gymnasieelever.
I hendes øvrige virke som selvstændig naturformidler spænder opgaverne fra foredrag og guidede ture til medvirken i forskellige tv-programmer om naturen, fx ’Hu hej vilde dyr’ og ’Giv os naturen tilbage, sæson 2’, og fokus er altid på den gode naturhistorie.  

Jan Falkentoft

Foto af Jan Falkentoft

På Learn er Jan Falkentoft fra P1 Morgen som vanligt ved roret på scenen med de spændende faglige og videnskabelige oplæg om stort og småt i naturens verden.