Find rundt

Naturmødet bliver en del af den Nordjyske by, Hirtshals, i dagene 11. - 13. maj 2023. Naturmødet flytter ind på havnen og midt i centrum af byen og strækker sig også ned på Husmoderstranden. Byen og havnen vil derfor forvandle sig til arena for naturdebatten, læring og udforskning samt en masse sjove og spændende aktiviteter i og om naturen.

I Bil

Motorvejen E39, i forlængelse af E45 fra syd, går direkte til Hirtshals.

Offentlig transport

Hirtshals station ligger 350 meter fra Naturmødets midtpunkt. Der går både tog og bus til Hirtshals. Ankommer du med toget, skal du skifte tog i Hjørring til Hirtshals.

Under Naturmødet kan man parkere på alle offentlige P-pladser samt på P-pladsen ved Norgeskajen og på Leret ved siden af Hirtshals Camping.

I forbindelse med Naturmødet, der afvikles d. 11. – 13. maj, vil der være forskellige afspærringer af det offentlige rum i Hirtshals.

Skilteplan for Naturmødet 2023

Det drejer sig om følgende: 

  • P-pladsen på Skippergade fra den 2. maj
  • P-pladsen bag boghandlen den 2. maj
  • P-pladsen ved Husmoderstranden fra den 4. maj
  • Kystvejen/Havnegade fra den 7. maj kl. 17.00
  • Sydvestkajen fra den 9. maj kl. 17.00

Under Naturmødet kan man parkere på alle offentlige P-pladser samt på P-pladsen ved Norgeskajen og på Leret ved siden af Hirtshals Camping - se ovenfor eller download kortet over afspærringer og parkeringspladser her:

Kort over afspærringer og p-pladser under Naturmødet 2023