Image

Tema 2019 - Fra snak til handling

Skal vi bare tale om naturen eller skal vi handle?

Det tyder på, at det ikke er svært at komme til enighed om, at naturen er vigtig. Den er et fællesskab, vi alle er en del af – og omend vores forhold til naturen er forskelligt, så er hensigten med Naturmødet, at naturen kommer på dagsordenen, og at folk forholder sig til naturen – også når Naturmødet er slut. Derfor er temaet for Naturmødet 2019 ”Fra snak til handling” – for hvordan kan vi i endnu højere grad tage den læring, inspiration og refleksion fra de gode snakke, debatter og aktiviteter på Naturmødet med videre og anvende det i vores hverdag og føre snakken og de gode intentioner videre, der igangsættes på Naturmødet?

Ønsket for Naturmødet 2019 er derfor at mindske distancen mellem tanke og handling; at vi i fællesskab kan blive klogere på både naturen og hinanden og i endnu større grad at omsætte ønsker om handling til reelle valg om handling for naturen.

Kom og deltag i snakken.

Hvordan bruger vi temaet?
Som aktør af debatter og oplæg på Naturmødet kan du vælge at lade dig inspirere af temaet. Det er altså ikke et krav, at ”Fra snak til handling” skal indgå i debatterne.