Naturmødet for skoler

Image
Image
Image

Oplev nogle af landets dygtigste naturformidlere

Under Naturmødet er der en unik mulighed for skoleklasser for at opleve nogle af landets mest vidende, engagerede og dygtige formidlere af natur - herunder forskere, organisationer, lands- og lokalpolitikere m.fl.

På Naturmødets scener Thunderdome, Zenit, Learn og Roots vil en overværelse af debatter, samtaler og oplæg være af relevans i samfundsfag og biologi - specielt for udskolingen og ungdomsuddannelserne.

De unge mennesker vil desuden her få mulighed for bidrage med deres holdning til de emner, der diskuteres, især på Roots scenen som er specielt målrettet unge mennesker.

Som lærer kan du kigge i programmet og vurdere om noget har relevans for netop din klasse - når Program for Naturmødet 2020 foreligger.

I The Village finder I over 60 forskellige stande, hvor aktørerne byder på spændende læring, og hvor der også foregår et hav af naturrelaterede aktiviteter.

Har I ikke mulighed for at komme forbi Hirtshals, vil I efterfølgende kunne se debatterne fra scenerne Thunderdome og Zenit på film, som kan findes på www.youtube.com eller på Naturmødets hjemmeside.

Alle skoler og klasser er selvfølgelig altid velkommen på Naturmødet, så har du et ønske om, at din klasse skal deltage så kontakt Naturmødet og hør mere.

DIT, MIT ELLER VORES VANDLØB? - Dilemmaspil for 7.-9. - klasse

I forbindelse med Naturmødet 2017 udviklede Hjørring Kommune dilemmaspillet ”Dit, mit eller vores vandløb”, og i 2018 var der fokus på hvalerne, så dilemmaspillet hed "Din, min eller vores hval?". Vi forventer endnu et godt dilemmaspil i 2020.

Spillene er beregnet til naturfagsundervisning, men kan også benyttes i samfundsfag eller i den understøttende undervisning. Som lærer kan du benytte spillene, når det passer bedst ind i din årsplan, også selvom du og dine elever ikke deltager på Naturmødet.

Image
Image