Foto af en Vortebider

Naturjagten er Naturmødets skole-program for børn


Fredag d. 28. maj inviterer Naturmødet alle landets 4. og 5. klasser til at deltage i Naturjagten. Sammen med biolog og naturvejleder Vicky Knudsen og Anders Østerby, leder af Nordsøen Skoletjeneste, sender vi 4. og 5. klasser afsted på Naturjagten.

Vi skal lede efter insekter, fugle, blomster og blade - og se, hvor mange forskellige arter, vi kan finde sammen!

Alle kan være med!

 

Som lærer behøver du ikke være naturekspert eller have særligt grønne fingre. Med vores gode værter og lidt forberedelse sørger vi for, at I er klædt på til en sjov dag i naturen, uanset om skolen ligger tæt på en skov, et fortov, en å eller en park.

Med app’en iNaturalist går vi på opdagelse, og I får svar på, hvad I har fundet med det samme.

Program for dagen:

 

  • 09.00-09.30: Livestream med Vicky Knudsen og Anders Østerby, der byder velkommen og fortæller om dagens program med gode tips og sjove historier.
  • 09.30-11.30: I leder efter dyr og planter i naturen i jeres nærområde og tager billeder af dem og lægger dem i appen iNaturalist. Så vi får set alle jeres lokale, sjove og overraskende fund. Hvor mange arter kan vi mon finde tilsammen på én dag?
  • 11.30-12.00: Frokostpause for alle naturjægere.
  • 12.00-12.30: Livestream, hvor Vicky Knudsen og Anders Østerby afslører, hvor mange arter vi har fundet og ser nærmere på nogle af på dagens fund, før vi siger tak for i dag.

Tilmelding:

 

I tilmelder jer nedenfor senest mandag den 10. maj. Herefter sender vi det materiale, I skal bruge for at være klar på dagen. Pakken indeholder bl.a. udførlige videoguides, link til livestream samt en kort beskrivelse af aktiviteterne på dagen. I skal regne med at bruge ca. to lektioner som forberedelse inden dagen.

Efter Naturjagten sender vi diplom og opsamlende materiale ud til alle tilmeldte klasser.

Vi glæder os til at have jer med på Naturjagten!