NaTour - Naturmødets rullende platform

I samarbejde med Nordea-fonden bringer vi med NaTour Naturmødet ud i hele landet, hvor du bl.a. kan møde os på festivaler, til byfester, folkemøder og andre events.

Tanken er, at naturdebatten skal ud af hænderne på ”Tordenskjolds soldater” og ud til nye målgrupper, der ikke nødvendigvis interesserer sig for naturen i forvejen.

Vi bemander NaTour-platformen med et korps af dygtige unge, som interesserer sig for naturformidling. Derfor er vi ved at danne samarbejder med højskoler o.lign omkring uddannelsen af vores naturpiloter.

NaTour blev officielt indviet fredag den 4. september 2020 i Hirtshals. Nu er scenen klar til at bringe Naturmødet ud i hele Danmark. Ligesom Naturmødet er NaTour en åben platform, hvor alle har mulighed for at byde ind og komme til orde. Derfor kan NaTour scenen også lånes ud til lokale og nationale naturinstitutioner og -organisationer, som gerne vil lave formidlingsevents rundt omkring i landet.

Har du og din organisation/forening lyst til at bruge platformen til en eller flere formidlingsevents, så hører vi gerne fra jer.

Billede fra indvielsen af NaTour-scenen i Hirtshals Billede fra indvielsen af NaTour-scenen den 4. september 2020 i Hirtshals

Billede af Bolette Falbe-Hansen

Bolette Falbe-Hansen

Proces- og udviklingskonsulent
Tlf. 41 93 71 53

bfh@hjoerring.dk

Fundraiser, frivilligkoordinator og kommunikationsansvarlig.
Projektleder på NaTour – Naturmødets rullende platform

Du booker NaTour-scenen via nedenstående bookingkalender