Løver og elefanter i Hirtshals

“Naturbevarelse er ikke bare et spørgsmål om biologi. Det handler om mennesker, om at kunne drikke kaffe og om at snakke med folk. Det handler om at få folk til at forstå, at de har et ansvar for at bevare naturen”.

Sådan sagde Bengt Host, videnskabelig direktør i København Zoo, da Naturmødets ambassadører var på besøg i haven tilbage i december. Her fortalte han om København Zoo’s aktiviteter udenfor havens porte. Én af de måder, som København bidrager til arbejdet med naturbevarelse på, er nemlig at tage ud i Danmark og fortælle om de forskellige projekter. Derfor deltager København Zoo også på Naturmødet 2019.

“Det er enormt vigtigt at kunne komme ud over rampen og fortælle om naturbevarelsesprojekterne. Hvad er det, vi gør? Hvorfor gør vi det? Og hvad kan vi opnå? Det kan vi på Naturmødet. Her kan vi også komme i dialog med en masse mennesker, og det gør Naturmødet til en fantastisk platform for den her slags arbejde.” – Bengt Host, videnskabelig direktør i København Zoo.

Hos Naturmødet glæder vi os også til at få besøg af København Zoo. Hvad de har med til os af vilde fortællinger og oplevelser, kan vi først løfte sløret for senere på året.