Fra snak til handling

Naturmødet er i sin grundform et debatforum. Her støder både meninger og viden sammen og danner et inspirerende virvar. Af miljø, politik, landbrug, økologi, ornitologi og meget mere. Her mødes dem der ved mest, mener mest og bestemmer mest. Det burde være ideelle forhold til at skabe forandring. Men når lysene i Thunderdome slukkes, er der kun ord tilbage. Det skal være løgn. 

Det er let at synes noget om naturen. Mere af den… mindre af den… Vi skal have bisonokser i midtjylland, bedre vilkår for landbruget, flere trækfugle, færre vindmøller. Og ulve… hold op som vi snakker om ulve. 

Vi skal have bisonokser i midtjylland, bedre vilkår for landbruget, flere trækfugle, færre vindmøller. Og ulve… hold op som vi snakker om ulve. 

Vi snakker generelt meget på naturmødet. Faktisk har vi de seneste år brugt 12.960 minutter på at snakke. Og ikke ret mange minutter på at gøre noget. Lad os gøre 2019 til året, hvor vi gør noget. 

“Fra snak til handling” er temaet for årets Naturmøde. For nok er debat og dialog vigtig. Men den er intet værd uden handling bag ordene. Hvad GØR vi? Det spørgsmål vil gå igen i alle debatter og aktiviteter på Naturmødet 2019. Vi er så mange, der vil så meget – og nu går vi fra snak til handling. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.