Designkonkurrence: Kan du få Naturmødet på plakaten?

I 2019 inviterer Naturmødet atter engang titusindvis af mennesker til Hirtshals. Det er her, vi holder verdens vigtigste folkemøde: Folkemødet om naturen. Over 3 dage mødes politikere, landmænd, mountainbikere, børnehaver og andre naturinteresserede. De debatterer, lærer, oplever og smager på naturen. For ligesom naturen, er Naturmødet for alle.

Kan du pirre og få nysgerigheden til at spirre?

Lige nu er vi på jagt efter årets plakat, som skal markere Naturmødet 2019. Derfor leder vi efter kreative talenter med grønne fingre – på den grafiske måde. Så hvis du kan designe en plakat, som kan få nysgerrigheden for naturmødet til at spirre, er det nu, du skal gå til tegnebrættet.

Der er dømt fri leg. Stort set. Plakaten skal nartuligvis indeholde Naturmødets logo og årstallet 2019. Resten er op til dig. I år er temaet “Fra snak til handling”. Derfor vil vi også tie stille nu, og lade dig gå i gang med at idéudvikle.

Og så lige en sidste ting: Send dit bud på årets plakat til kb@hjoerring.dk senest 15. marts. Skriv også dit tlf.nr. og adresse i mailen. Så finder vi vinder umiddelbart efter.

Psst: Vinderen får GoPro Hero 7 actionkamera i præmie, så han eller hun kan dokumentere sine bedste naturoplevelser..  

Alle rettighederne til plakaten går til Naturmødet.

Download plakaten her