Skoleprogram 2022

Ønsker I at udbrede viden om naturen og kendskab til jeres organisation til en endnu større målgruppe? Så har I mulighed for at tilmelde aktiviteter til Naturmødets skoleprogram.

Om Naturmødets Skoleprogram

Hjørring Kommunes 4. og 5. klasser inviteres til at deltage i Naturmødet fredag den 20. maj kl. 9 - til ca.13. Klasserne deltager i en fælles opstart kl. 9. Derefter deltager klasserne i en aktivitet enten kl. 10 eller kl. 11 og kan resten af tiden bevæge sig rundt og opleve Naturmødet på egen hånd.

Aktiviteten kan være en opgave, en guidet tur, et løb, en undersøgelse, en quiz eller noget helt andet. Længden på aktiviteten skal være 30-45 min. I har mulighed for at udbyde aktiviteten en eller to gange – dvs. kl. 10 og/eller kl. 11.

Tilmelding

Tilmeldingen til programmet åbner primo februar 2022. Vil I være sikker på at få besked, når det sker, kan I tilmelde jer maillisten. Så sender vi jer en mail, når tilmeldingen til Naturmødets Skoleprogram 2022 åbner.

Tilmeld maillisten 

Har du brug for yderligere information før februar, er du velkomne til at kontakte konsulent Christine Lund Jakobsen på clj@hjoerring.dk eller tlf. 41223552.