Frivillige søges

Årets tilmelding til frivilligteamet er lukket for i år. Tak for interessen!

Vi glæder os til at se jer til Naturmødet 2022.

Frivillige naturtalenter søges

Har du lyst til at bruge dine unikke evner til at skabe større fokus på naturen og biodiversiteten i Danmark, og brænder dit hjerte for det gode, sande og skønne? Eller har du blot en generel interesse inden for frivillig eventplanlægning og udførelse?

Hvis det er tilfældet, er det dig vi leder efter (hvis du er over 15 år)!

Naturmødet 2022 nærmer sig med hastige skridt, og vi har brug for flere frivillige til at løfte nogle af de mange forskellige opgaver, der gør, at Naturmødet efterhånden har nået et format på 30.000 besøgende fordelt over 3 dage. I disse dage er der et utal af debatter, koncerter og aktiviteter, som danner rammerne for skabelsen af den nuværende og fremtidige naturudvikling og dagsorden i Danmark, hvilket DU kan være med til at sætte dit personlige præg på. 

- og er du i tvivl, så se i denne video, hvad du måske ellers går glip af

De opgaver, du kan varetage som frivillig på Naturmødet, er b.la. stagemanager, runner og parkeringsvært. Eller du kan udnytte dine kreative egenskaber ved at være med til at opbygge scenografien, infrastruktur og de mange udendørs aktiviteter, der foregår rundt omkring. Uanset hvilken opgave du varetager, vil du aldrig skulle løse opgaven alene, og du vil altid have mindst én medfrivillig at støtte dig til. Såååå - vil du være en del af "Naturmøde-familien" og komme HELT tæt på den fede stemning, så udfyld formularen nedenfor.

Du vælger selv, om du deltager alle dage eller bare en enkelt. Du får naturligvis fuld forplejning under din vagt, og hvis du vil have alle de fede koncerter og den fulde oplevelse med, er der mulighed for at overnatte i eget telt på Naturmødets camp.

Og så slutter vi selvfølgelig vores fælles indsats af med fest og hyggeligt samvær, når de sidste gæster har forladt Naturmødet.

Billede af Bolette Falbe-Hansen

Bolette Falbe-Hansen

Proces- og udviklingskonsulent
Tlf. 41 93 71 53

bfh@hjoerring.dk

Fundraiser, frivilligkoordinator og kommunikationsansvarlig.
Projektleder på NaTour – Naturmødets rullende platform