WWF Verdensnaturfonden

Her kunne du besøge WWF Verdensnaturfondens stand og høre om deres fire største danske flagskibsprojekter: Opdag Havet 2.0, Skånsomt Kystfiskeri, Skovens Natur og Danmarks Vilde Ambassadører, som er støttet af hhv. Aage V. Jensens Naturfond, VELUXFOUNDATIONS, 15. Juni fonden og Bestle Fonden.

Standen bygges op halvt som en havbund med sand, sten og tang, og halvt som skovbund med træer, blade, grene, mos, og med nogle af de dyr, der er nomineret som "Danmarks Vilde Ambassadører".

Se WWF´s kortfilm om det fantastiske Øresund og det naturskånsomme kystfiskeri i de indre danske farvande. Lyt til korte "power-speaks" om WWF Verdensnaturfondens indsatser indenfor havbeskyttelse, fremme af bæredygtigt fiskeri og mere vild natur i de danske skove. Kom og prøv et sæt Virtual-Reality briller og oplev havnaturen uden at blive våd!

Mød også Århus Universitet, Bioscience, og bliv klogere på havets små og store mirakler! Kig med i vores mikroskoper og stereolupper og se, hvad havbunden gemmer på!

Ved WWFs telt på stranden kan du sammen med super-pandaen Peter Skødt og hans med-pandaer med egne øjne se og mærke havets spændende dyre- og planteliv. Du kan komme på strandvandringer med WWF's havbiologer, og opleve hvad opskyllet på stranden fortæller om havets tilstand. Og det er ikke kedeligt!!
Og du kan om fredagen nyde en kop af verdens bedste fiskesuppe fra outdoor-kokken Jakob Nusbaums gryder - og smage frisklavet tang-pesto!

Ansvarlig redaktør: Rebecca Dalgaard Knudsen