Oplev natur og friluftsliv

Under hele Naturmødet guidede Friluftsrådet til friluftsoplevelser i og omkring Hirtshals og naturvejledere stod parat med spændende aktiviteter, så du kunne gå på opdagelse i naturen under Naturmødet 2017.

Fredag er der desuden fokus på friluftsaktiviteter for børn som dygtige formidlere fra Naturvejlederforeningen står for. Der er også oplæg, information og inspiration til lærere og pædagoger gennem Friluftsrådets projekter og øvrige tilbud til skoler og daginstitutioner.

Lørdag sætter vi fokus på mulighederne for at opleve den danske natur gennem kampagnen Oplev mere - brug naturen. Test din viden om reglerne, deltag i konkurrencer og bliv klogere på, hvad du må i naturen. Du må nemlig meget mere end du tror!

Se dagenes program på standen.
Friluftsrådet er paraply for 86 friluftsforeninger og arbejder for at skabe gode muligheder for at opleve naturen og dyrke friluftsliv. Det gør vi gennem lobbyarbejde, uddeling af tilskud til friluftsliv og en række projekter, der forbedrer mulighederne eller inspirerer til friluftsliv.

 

 

 

Ansvarlig redaktør: Rebecca Dalgaard Knudsen