Vi ses på Naturmødet 2017!

I 2016 lagde mere end 4500 mennesker lagde vejen forbi verdens første folkemøde om naturen, som blev afviklet under temaet 'Helligdom eller Ressource'. Sæt kryds i kalenderen, og vær med til Naturmødet part 2!

Vi er meget beærede, glade og stolte over den opbakning vi fik på Naturmødet 2016 og takker for en fantastisk indsats fra de mange aktører, deltagere og frivillige.

På vores Facebook-side og Instagram-profil kan du nyde de skønne stemningsbilleder fra Naturmødet 2016. Del gerne dine Naturmødet-øjeblikke på ‪#‎Naturmødet på Facebook,‬  Instagram og Twitter.  Og har du lyst til at gense debatterne fra mødet, kan du se en række af debatterne og se stemningsvideoer her.

Sæt Kryds i kalenderen

Den 18. – 20. maj 2017 er der igen Naturmøde i Hirtshals. Denne gang med fornuft og følelse som det bærende tema. Her kan du mødes med alle de andre, som også interesserer sig for naturen – lige fra forskeren over landmanden til lystfiskeren og hundelufteren. Vi skal debattere, opleve, føle, smage og lære om naturen. Blive klogere på, hvad naturen betyder for os – og for alle de andre. Det er selvfølgelig GRATIS at være med. Så sæt kryds i kalenderen – vi glæder os til at se dig igen!

 

Ansvarlig redaktør: Daniel Rask