Vil du være aktør? – Så kan du tilmelde dig nu

Vi har netop åbnet op for tilmeldinger og det betyder at du nu har muligheden for at sætte dit aftryk på Naturmødet 2019.

Ligesom de sidste par år er det alle vores mange aktører der leverer indholdet, både på scenerne, i The Village og på Explore. Herunder kan du se de forskellige måder du kan blive aktør på:

 

Debatarrangør på Thunderdome, Life eller Learn

I løbet af de næste par måneder indsamler vi idéer til debatter, samtaler, foredrag eller workshops, som skal afholdes på Naturmødets 3 scener; Thunderdome, Life og Learn.

Indmelder man et forslag, er det vigtigt at vide at man også selv står for at faciltiere den – i tilfælde af at den bliver udvalgt. Man skal altså derfor have mulighed for selv at arrangere og invitere relevante personer der skal deltage.

Der deadline for at indsende forslag d. 6. januar 2019. Herefter vurderer Naturmødets programgruppe, i samarbejde med moderatorerne, de indkomne forslag og udvælger herefter de skarpeste ideer.

Læs mere om de 3 scener her eller indsend dine forslag her.  

 

Tilmeld en stand i The Village

The Village er et naturligt centrum for Naturmødet. Her kan deltagere gå på opdagelse hos de spændende stande der er stillet op af en række organisationer og foreninger. Sidste år deltog 60 forskellige organisationer med en stand og havde planlagt mere end 250 spændende begivenheder.

Skal du eller din organisation have en stand på Naturmødet 2019 så læs mere om priser, minimumåbningstider, grundpakker mm. i Aktørhåndbogen 2019.  

Deadline for tilmelding af stande er 7. februar 2019. 

 

Arranger en aktivitet på Explore

Explore danner rammen for alle de aktiviteter og debatter, som finder sted rundt omkring i Hirtshals og omegn, og sidste år kunne man opleve mere end 90 aktiviteter.

Har du en spændende, sjov eller lærerig aktivitet eller debat som du vil dele med os andre, så kan du tilmelde den – helt gratis.  

 

Har du allerede et login fra sidste år kan du genbruge dette og logge ind her – ellers kan du oprette dig som ny bruger her.

 

Brugbare links:

Aktørhåndbogen 2019

Aktør – login

Indmeld debatforslag

Scenebeskrivelser

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.