Moderatorer

Anders Lund Madsen

Anders Lund Madsen er Naturmødets faste vært på LIFE-scenen, hvor han inviterer til hygge og debat i en stor hjørnesofa.

Du kender sikkert Anders fra både radio og tv, men vidste du, at han engang har holdt vejret i over 3 minutter?

Jan Falkentoft

Jan Falkentoft har i en årrække været vært på radioprogrammet P1 Morgen. Han har desuden været vært på P1's store valgudsendelser, og har i en periode været vært på debatprogrammerne P1 Debat og Søndagsfrokosten.

Gennem værtsarbejdet på P1 Morgen er Jan dagligt i berøring med emner af enhver slags: Politik, uddannelse, EU, forskning, erhverv, kultur, underholdning, innovation og andet.

Julie Søgaard

Julie Søgaard har i en længere årrække været journalist og kommunikatør inden for klima, energi, miljø og natur – herunder som vært og tilrettelægger på P1-programmet Klima og Miljø og som moderator på flere debatter og konferencer om natur og biodiversitet. Hun er desuden formand for Foreningen af Energi- og Miljøjournalister. 

Julie er vært og moderator på LEARN-scenen, hvor forskere fremlægger den nyeste viden.

Mette Walsted Vestergaard

Mette Walsted Vestergaard har masser af erfaring med at styre debatter og interviews via sit job på TV-Avisen og DR P1. Hun har også styret os sikkert igennem både valgudsendelser, et klimatopmøde og masser af Breaking News.

Mette Walsted styrer debatterne i THUNDERDOME-teltet, hvor bølgerne med sikkerhed går højt.

Vicky Knudsen

Vicky Knudsen er biolog, naturformidler og fugleekspert med 20 års fuglekiggeri i bagagen. Hun har stor erfaring med at formidle til forskellige målgrupper, både direkte på scenen samt via tv, radio og aviser. Efter at have arbejdet i Dansk Ornitologisk Forening, har hun nu sit eget konsulentfirma, hvor fokus er på fugle og natur kombineret med masser af både humor og kompetence. Vicky er vært på Roots-scenen, hvor der med lige dele højt humør og seriøsitet bydes op til spændende debatter og arrangementer.

Ansvarlig redaktør: Rebecca Dalgaard Knudsen

Kort over Hjørring